3 Haziran 2014 Salı

Adana ve Pakmaya Blogger Etkinliği

                       
                   


Çarşamba günü yani 4.haziran 2014 saat 11 de pasta bahçesinde pakmaya blogger etkinliği varmış. Sevgili Seçil ve Mervelil haber verdiler çook sevindim. Onları yeniden görmek bana iyi gelecek. Ne güzel blogger toplantıları.

Pakmaya denilince ben çok sevindim. Çocukluğumda da çok sık duyduğum, eski bir firma. Ama şöyle bir bakınca ne kadar çok geliştiklerini görünce de seviniyorum. Toplantıdan önce size bir makaron tarifi paylaşayım dedim. Pakmaya'nın hazır makaron karışımı var. Makarona bayılırım.

  • 1 kg pakmaya marka hazır makaron karışımı
  • 200 gram su 
  • 4-5 dakika çırp. Sonra istediğin renkte gıda boyası ilavesi için ayır. Yada kakao ilave et.Daha donra yağlı kağıt serilmiş tepsiye krema sıkma topbası ile sıkarak koy.125 derece de 15-20 dakika pişir. Araya kremasını sürüp servis et. Bu kadar. Güzel ve sağlıklı kalın...





     



4 yorum:

  1. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Pakmaya deyince çocukluğum aklıma gelir, annemin yaptığı pufidik miss kokan poğaçaları. Artık büyük markalarla yarışacak düzeye geldiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esracığım pakmaya çocukluğumun markası. Bazı markalar vardır, sahiplenirsin, onlar büyüdüğünde mutlu olursun bende o hissi oluşturuyor

      Sil
  2. Merhabalar, ben kaçırdım bu etkinliği, umarım bir dahaki sefere benimde sizlerle tanışma fırsatım olur. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevinirim. Duyduğum etkibliklerden size mutlaka haber vereceğim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...